JUS HARUM MALAM

1477737_743016902394564_2124337244_n

RM 35

Jika anda masih mengalami masalah bau badan, cubalah Harum Malam!

Pernahkah anda terfikir kenapa kalau kita makan makanan yang berbau seperti petai, jering atau sesetengah minuman maka apabila kita membuang air kecil pasti bilik air akan berbau, apalagi kalau kita berpeluh. Harum Malam diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani bau badan. Jika diminum 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, badan pasti berbau enak dan yang paling bagus side effect bagi produk ini adalah ia dapat merapatkan organ intim wanita.

ANTARA KHASIAT HARUM MALAM

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.

2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.

3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.

4. Melegakan panas badan.

5. Menegangkan payudara.

6. Memulihkan rasa rapat.

7. Mengencang otot kewanitaan.

8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.

9. Menambah keharmonian suami isteri.

10. Menyihatkan rahim.

11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.

 KEBAIKAN HARUM MALAM

        Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering

 Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina

 Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon

       Mengurangkan tekanan dan tension

       Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

   Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing

KANDUNGAN

Extrak ros , Extrak sireh , Buah tin , Kismis , Madu , Goji , Limau purut , Strawberry , Pueraria mifrica , Kayu serapat , Buah delima , Manjakani , Pueraria lobata , Senna

Golongan yang sesuai ambil HARUM MALAM :-

        WANITA BERKAHWIN
ANAK DARA
WANITA BERPANTANG
SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS

Info Pentinggg !!!

 Kalau korang masih lagi mengalami masalah bau badan . Meh meh try produk ni. Yang takde masalah bau badan pun boleh try sekali. Sebab kebaikan die bukan satu saje tapi banyak lagi.

Harum Malam ni dapat menyelesaikan masalah bau badan dan keintiman wanita. Dapat hilangkan keputihan, vagina terasa kering sentiasa, no lembap2.. If vagina korang lembap, confirm la kan bakteria senang membiak n menimbulkan kegatalan pada kawasan tu. Say No !

Lagipun kalau korang berterusan consume produk Harum Malam ni. Tubuh korang akan keluarkan wangian semulajadi. Membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Korang just kena minum 2x sehari and lihat kesannya dalam tempoh masa yang singkat.

 Time period boleh minum , Halal jakim semua ada. Dah lebih 7 tahun dalam pasaran ..

CARA PENGAMBILAN

Pagi : 1 sudu sebelum sarapan

Malam : 1 sudu sebelum tidur

(seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)

Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk

FREE POSLAJU & FREE GIFT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>